![]() | |
| | #1 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Kafamda beliren 2 tane yatay 2 tane dikey çizgiyle başlayan bir site template'inden doğan CetWell için şu tasarım nasıl: http://www.omerbalyali.com/diger/cetwell/ Yorumlarınız her yönde ama özellikle ve kesin: Renklerde, Logoda, İsimde, Tasarımda, Rollover renklerinde, Sitenin ingilizce oluşunda(türkçe'de olacak), ayrıca bu da ilk tasarım logo farklı http://www.omerbalyali.com/diger/cetwell/index2.html Sizce hangisinin logosu güzel yada hiçbiri mi? ayrıca saydıklarımda da yorum yaparsanız öneri getirirseniz sevinirim.... Bu bir Web Design firması şuan bir tek ben varım gerçekten küçük ama takım ruhu isteyen kişiler varsa özellikle programcılıktan anlayan görüşebiliriz..
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #2 (permalink) |
| talebe Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: istanbul
|
ömer kolay gelsin. ilk olarak sitenin içeriği ne olacak. Ona göre bir tasarım eleştrisi yöneltilebilir. Bence içerikle tasarım ilişkisi önemlidir. logaya değinirsek. ilkinden güzel ancak cetvel yazısı daha kenarlı olursa daha uygun olacak bence yani cetvelle çizilmiş gibi olan fontları kullanmayı dene. Biraz daha uğraşırsan logo da güzel şeyler çıkabilir. Bir örnek cetvelin çizgilerinin başına cetvel yazısının harflerini denk getirerek bir çözüm oluşturabilirsin. Tabi sadece bir öneri konusunu belirtirsen daha çok yardımcı olunacaktır. Enson 11/07/2003 10:42 tarihinde fatihhayri tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Alıntı:
İçeriiğin ne olacağı menülerden ve INTERACTIVE SOLUTIONS yazısındanda belli oluyor herhalde.... Logo'da daha değişiklikler yapacağım.... Ama hiç değiştirmeden bu hali kalırsa'da beğenenler olabilir... diye düşünüyorum...
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında | |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Vay bee 2.ciyi daha çok sevdiniz
| | |
| | #7 (permalink) |
| Geri Döndüm Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
bence 1.
__________________ Özel İstanbul AR-EL Lisesi Mezunları Derneği |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Bence hiçbiri offfffffffff ai'de çizdim bişiler zalak şey kaydetmemiş yani hatalı kaydetmiş açtım ekran bomboştu offfffffff
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2003
| http://www.omerbalyali.com/diger/cetwell/ Offlayıp pufflama On Mouse over renklerini tek renk yapsan bence gayet hoş olur böyle renk renk çocuk bahçesi gibi )
__________________ Sevgiler... |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Sen anlamadığın işe burnunu sokma bak icqde diyemedimm not="yakın arkadaştır da"
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |