![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Toshiba 2405 s201 eski bir p4 laptopum var. ekran kartı dahil tüm donanımlarını tanıdı. gamma ayarını tasmadan, parlaklık ayarınında proc dizinin içindeki brithnessa echo yazarak yapabiliyorum fakat bir türlü kontrast ayarı yapabilceğim bir yer/yol bulamadım.Varsayılan kontrast çok yüksek, azaltmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.Tşk. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| CD den Çalışan Pardusta Telnet yada SSH nasıl | neodigital | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 19/03/2007 18:22 |
| visual c++ ile ekran görüntüsü nasıl alınır? | cm | C / C++ | 1 | 15/11/2006 12:36 |
| Pleskte Cron Ayarı Nasıl Yapılır??? | DragonFever | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 5 | 07/09/2006 01:41 |
| genişlik ayarı nasıl yapıliyor... | militaN | Web Tasarım | 3 | 12/10/2004 17:34 |
| phpBB'deki saat ayarı nasıl yapılacak ? | ALEXIS | PHP | 0 | 29/05/2003 17:00 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |