![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Merhaba. Benim elimde bir xml file var. daha dogrusu html sayfasından butona basildiginda bu xmlin icerigi editbox tan alinip bir xml file'a yaziliyor. Benim daha sonra yazilan bu xml filei bir IE browserda gostermem gerekiyor. Ama window.open deyip dosyanin yolunu belirttigimde "access denied" hatasi aliyorum. Uygulama bir web application fakat butona basildiginda olusan xml client bilgisayarda "c:\" dizini altinda. Sanirim sorun bundan kaynaklandi. Bunu nasil halledebilecegimi bilen varmi? Bastan hic file olusturmadan acacagim sayfanin innerHTMLine yazmayi denedim. bunda bir sorun cikmadi fakat acildiginda sayfa bos gorunuyor. benim ekranda goruntulenmesini istedigim xml icerigi sag tus yapilip viewSource dendiginde goruntulenebiliyor. Her iki durum icinde onerisi olanlar varsa cok sevinirim. Yada baska nasil cozebilirim? Herkese kolay gelsin.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Javascript kodları harici bir dosya da tutulabilir mi? | cemilgokmen | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 31/03/2007 13:15 |
| javascript dosya boyutu öğrenme | ercanyahsi | Javascript / DHTML / Ajax | 7 | 05/07/2006 11:07 |
| Corel, Quark, Freehand dosya açma sorunu | Chocolate | Photoshop / Corel / PSP | 4 | 15/01/2006 15:36 |
| Endişe bitti: Dosya izni kaygınız olmadan, sunucuya resim veya dosya yükleyin. | ReinhardGehlen | PHP | 14 | 05/01/2006 15:43 |
| fileupload için alınan path'den dosya adını javascript alabilir mi ? | eslem1 | Web Tasarım | 2 | 12/06/2004 23:38 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |