![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
arkadaşlar bende bir java menu var ama bu menu sayfayı refresh veya alt sayfalardan birine gidince eski haline dönüyor bunu nasıl halledebilirim kodlar aşağıdadır... yardımlarınızı bekliyorum ve teşekkür ediyorum. Kod: <script type="text/javascript">
<!--
function SwitchMenu(obj){
if(document.getElementById){
var el = document.getElementById(obj);
var ar = document.getElementById("cont").getElementsByTagName("DIV");
if(el.style.display == "none"){
for (var i=0; i<ar.length; i++){
ar[i].style.display = "none";
}
el.style.display = "block";
}else{
el.style.display = "none";
}
}
}
function ChangeClass(menu, newClass) {
if (document.getElementById) {
document.getElementById(menu).className = newClass;
}
}
document.onselectstart = new Function("return true");
</script>
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Adres çubuğunda sayfa adı gözükmesin ( Nasıl olur bu iş ) | volkanarat | Web Tasarım | 6 | 01/01/2007 18:32 |
| kurtlar vadisi-eski bölümleri nasıl net izleyecez? | gesegen | Kültür ve Sanat | 7 | 20/12/2004 05:48 |
| Excel Sayfa Koruması Kaldırma Yardım | UmutOcakdan | Windows | 5 | 31/10/2004 13:09 |
| Siteme üye olanlara www.sitem/ali gibi sayfa yapmak nasıl olur? | bestprogramci | ASP | 10 | 18/08/2004 14:02 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |