![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Arkadaşlar sitemde 200 e yakın html sayfam var. mesela bu sayfaların hepsinin en altına aynı resmi eklemek istiyorum yada başka bi değişiklik yapmak istiyorum. Bunu klayca nasıl yapabilirim? İlla hepsini bir bir açıp düzeltmek mi lazım ?
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Ankara
|
İşte dinamik dillern farkı burada ortaya çıkıyor. Atıyorum hepsi veritabanında kayıtlı olsaydı içerikleri ve şu şekilde olduğunu farzedelim sayfaların: icerik.php?icerikID=1 icerik.php?icerikID=2 ve veritabanından çekseydi içeriği sen kolayca sadece icerik.phpye müdahale edip değiştirebilecektin.. Benim sana tavsiyem bir program yaz ya da yazdır. Gerekli işlemi yaptır.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Recursive Educator Üyelik Tarihi: 06/2006
|
bu durumda arkadaşların da deği gibi 3 seçeneğin var
kolay gelsin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ASP Bir Değerin Tüm sayfalarda Alabilmek | turansoylu | ASP | 4 | 09/02/2007 06:54 |
| Bütün sayfalarda güvenlik | isenturk | PHP | 3 | 29/07/2006 19:07 |
| ie başlığını sayfalarda kaldırmak | vampire | Windows | 5 | 29/01/2005 16:16 |
| Cehennem.Com'un insanlari kolayca Aldamasindan bir örnek | DeLi_CaN | Hayata Dair | 57 | 16/10/2003 13:32 |
| kolayca kernel derlemek | RaiST | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 06/08/2002 02:46 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |