![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: istanbul
|
Merhaba arkadaşlar prototype kütüphanesini kulşlanıyorum istediğim yere yükleme yaparken dosya içindeki scrptler çalışmıyor. bunu için ne yapabilirim forumda tarama yaptım bir takım kodlar verilmiş ama bunları prototype ta nasıl kullanacağım. örnek verirseniz sevinirim prottype ta kulladığım metod new Ajax.Updater('ortam',' link.php',{asynchronous:true, evalScripts:true}); link.php içindeki scrptler çalışmıyor . forumdakileri denedim olmadı. daha doğrusu bunlşarı nereye yazacağımıda bulamadım |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Çağırdığınız sayfadaki script'leri şu şekilde düzenlemeniz gerekiyor. Diyelim ki şöyle bir fonksiyon var: Kod: function merhaba()
{
alert('merhaba dünya');
}
Kod: merhaba = function()
{
alert('merhaba dünya');
}
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| IIS'de asp.net projesini nasıl çalıştırırız? | kazim | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 13 | 07/05/2008 17:53 |
| yüklenen swf nin loop durumu | Solcalibur | Flash / Director / Swift 3D ... | 3 | 03/03/2007 02:40 |
| MultiChat kütüphanesi nasıl kurulur? | Fobus | C / C++ | 0 | 18/10/2006 21:58 |
| XML içinde ASP scripti | yilmix | ASP | 1 | 13/07/2005 15:29 |
| GD Kütüphanesi nasıl yüklenir | fallenkaiser | PHP | 1 | 28/06/2005 01:18 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |