![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Arkadaslar lutfen yardımınızı beklıyorum bılgım cok az ofısımdekı pcmde websayfamı acıp onlıne radı yayını yapıyorum gecenlerde script sıtesınde dolasırken mp3 server gordum hos ve guzel bıseydı ındırdım fakat calıstıramıyorum mp3 lesteleme yapıyor dınlıyon ıstedıgın parcayı yanı lısteyı kısısellestırıyor sayfa acılıyor mp3s klasorune koydugum mp3 lısteye alıyor tıklayınca calmıyor yanısıra lıstemı kaydet dedımmıde playlıst hatası verıyor sureklı lutfen yardım One Web MP3 Server bu adresıde http://www.oneweb.co.uk/ bu cok guzel gaz aldım calısmanın yanısa ugrastım teksey bu pls yardımmm Enson 25/04/2007 01:48 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| server da hata maillistle ilgili olmayabilir mi? | ajnglagla | PHP | 5 | 30/12/2006 19:42 |
| asp.net web server yayımda Hata | dankyy1 | ASP | 3 | 27/09/2006 21:05 |
| Ekran Karti Isiniyor Ve Xp Mavİ Ekren Verİyor | skyjack | Donanım | 2 | 08/04/2006 21:16 |
| Sql Server kurulumunda hata... | aegeansea | Veritabanları & SQL | 1 | 10/12/2004 14:10 |
| Hata mesaji: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Line 1: Incorrect syntax | resitgalip | Veritabanları & SQL | 4 | 16/05/2004 14:26 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |