![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2003
|
Yeni kurduğum xp ye çevirmeli bağlantı oluşturmak istedim.Herşeyi hallettim fakat bana'aygıt eksik,Modem kullanılamıyor(com1)'uyarısı gelmekte.Aygıt yöneticisinde baktığımda ise modem için aygıt düzgün çalışıyor demekte.Acaba sorun nerde olabilir.Teşekkürler
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
modem driverlarını bulacaksın Xp için xp bazı modemleri kendi tanır ama dogru duzgun çalışmazlar. çalışır yada sorun verir modem üzerinden serial numarasundan Xp için driver kurmanı tavsiye ederim modem portlarındada da sorun kalka bilri
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |