![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
Help Siteme Hangi Şehirlerden Girildiğini Admin Paneline Kaydetmek İçin Script arıyorum Mesela Eskişehirden 3 kişi ankara 1 kişi adana 1 kişi erzurum 4 kişi buna benzer siteme girenlerin nerden bağlandığını admin paneline kayıt edecek böl bi script varmı arkadaşlar kod v.s bişi çok önemli bi konu yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla iyi günlerr |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Bu bilgiyi ancak whois bilgileri saglayan yerlerden temin edinebilirsin, onlarda bu bilgiyi cok detayli ve saglam sagliyamiyorlar. İllere ait belli ip araliklari var, bunlari kendiniz sisteminize kaydederseniz o zaman 4/2 saglam calisan bir sistem elde edebilirsiniz. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Ben Sana Adresi vEreyim oradan Bak Asp Tam istediğin gibi değil ama sen ilk girişe tüm illeri listboxa at birde dataya bağla tam istediğin bir şey olur. Bu sadece bir fikir Zamanında Denemiştim Güzel Çalışıyor http://www.aspindir.com/Goster/1346 Buradan da Temin Edebilirsin http://www.aspindir.com/Kategoriler/...eri-hizmetleri |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2007
| Alıntı:
Bu tur betikler ip araliklariyla calisiyor ancak Turk Telekom'dan baglanti saglayanlarin ip adreslerinin rangeleri surekli degistigi icin boyle birsey 90% mumkun degildir diyebiliyorum sadece, bende bu konu ile ilgili yaptigim yogun arastirmalar sonucunda farkli mantiklar ureterek ip araliklariyla cozmeye calistim ancak 50% basari saglayabildim. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Benim Verdiğim Örnekte Zatn İp Adresini Belirlemiyor mesajımda belirttiğim gibi İlk Giriş Sayfasına Kullanıcı adının yanına Bir listbox içinde tüm iller sıralanıp üyenin şehrini seçmesi olanağı verilebilir. Dediğiniz gibi İp aralıklarıyla mümkün değil ip aralıkları birbirini pek tutmuyor kolay gelsin
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2005 Yer: Ube
| http://www.maxmind.com/app/locate_ip buraya kullanıcının ip sini alıp curl kütüphanesini kullanarak post edip sonucları döndürebilirsin zamanım olmadığı için örnek veremiyorum ama aratırsan biçok örnek var kolay gelsin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |