Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Sistem > Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler

LinkBack Seçenekler
Eski 24/04/2007, 02:14   #1 (permalink)
Üye

Mesaj Help Siteme Hangi Şehirlerden Girildiğini Admin Paneline Kaydetmek İçin Script

Help Siteme Hangi Şehirlerden Girildiğini Admin Paneline Kaydetmek İçin Script arıyorum
Mesela
Eskişehirden 3 kişi
ankara 1 kişi
adana 1 kişi
erzurum 4 kişi
buna benzer siteme girenlerin nerden bağlandığını admin paneline kayıt edecek
böl bi script varmı arkadaşlar kod v.s bişi çok önemli bi konu yardımlarınızı bekliyorum
saygılarımla iyi günlerr
djersin hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 24/04/2007, 13:41   #2 (permalink)
exu
İptal Durumu

Bu bilgiyi ancak whois bilgileri saglayan yerlerden temin edinebilirsin, onlarda bu bilgiyi cok detayli ve saglam sagliyamiyorlar.

İllere ait belli ip araliklari var, bunlari kendiniz sisteminize kaydederseniz o zaman 4/2 saglam calisan bir sistem elde edebilirsiniz.
exu hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 25/04/2007, 01:31   #3 (permalink)
Üye

arkadaşım bunun scripti veya kodları varmış bilgiyi sağlam yerden aldım onun için araştırıyorum bulsam bütün forumlara paylaşıcam ve arıyetten bunu müşterimde duymuş ve istiyor saygılarımla bilgilerin için teşekkür ederim.
djersin hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 26/04/2007, 00:13   #4 (permalink)
Üye

Ben Sana Adresi vEreyim oradan Bak Asp Tam istediğin gibi değil ama sen ilk girişe tüm illeri listboxa at birde dataya bağla tam istediğin bir şey olur. Bu sadece bir fikir

Zamanında Denemiştim Güzel Çalışıyor
http://www.aspindir.com/Goster/1346

Buradan da Temin Edebilirsin
http://www.aspindir.com/Kategoriler/...eri-hizmetleri
madboys hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 26/04/2007, 10:08   #5 (permalink)
exu
İptal Durumu

Alıntı:
Ben Sana Adresi vEreyim oradan Bak Asp Tam istediğin gibi değil ama sen ilk girişe tüm illeri listboxa at birde dataya bağla tam istediğin bir şey olur. Bu sadece bir fikir

Zamanında Denemiştim Güzel Çalışıyor
http://www.aspindir.com/Goster/1346

Buradan da Temin Edebilirsin
http://www.aspindir.com/Kategoriler/...eri-hizmetleri
Onerdiginiz betigin arkadasimizin talep ettigi betikle hic ilgisi yok, buna benzer bircok php, asp, jsp betik var ancak hicbirisi saglam calismiyor, mesela bu tur betikler ben İzmir'e cok uzak oldugum halde beni İzmir'deymis gibi gosteriyor.

Bu tur betikler ip araliklariyla calisiyor ancak Turk Telekom'dan baglanti saglayanlarin ip adreslerinin rangeleri surekli degistigi icin boyle birsey 90% mumkun degildir diyebiliyorum sadece, bende bu konu ile ilgili yaptigim yogun arastirmalar sonucunda farkli mantiklar ureterek ip araliklariyla cozmeye calistim ancak 50% basari saglayabildim.
exu hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 26/04/2007, 16:13   #6 (permalink)
Üye

Benim Verdiğim Örnekte Zatn İp Adresini Belirlemiyor mesajımda belirttiğim gibi İlk Giriş Sayfasına Kullanıcı adının yanına Bir listbox içinde tüm iller sıralanıp üyenin şehrini seçmesi olanağı verilebilir. Dediğiniz gibi İp aralıklarıyla mümkün değil ip aralıkları birbirini pek tutmuyor kolay gelsin
madboys hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 26/04/2007, 19:04   #7 (permalink)
Üye

Yer: Ube

http://www.maxmind.com/app/locate_ip buraya kullanıcının ip sini alıp curl kütüphanesini kullanarak post edip sonucları döndürebilirsin

zamanım olmadığı için örnek veremiyorum ama aratırsan biçok örnek var
kolay gelsin
bayphp hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık