![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Dengelerin altüst olduğu bir alemde:(
|
S.a. arkadaşlar;nette gezinirken baktım hoş bir paylaşım sitesi,neden ben de üye olmıyayım dedim kendi kendime?(bu arada kendi kendime konuşmalarım meşhurdur,üzerinize afiyet doktor kendi haline bırakın dedi de )Neyse şöyle bir giriş yapalım pir giriş yapalım dedik İnş. umduğumu bulur ve kısa sürede aktif kullanıcılar arasında yerimi alırım. Hepinize iyi forumlar...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| forumda boş karakter | smasherz | Javascript / DHTML / Ajax | 13 | 07/03/2005 12:05 |
| forumda en iyisi? | yadibe | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 5 | 22/02/2005 00:19 |
| Forumda yenilikler | Sahin | Hayata Dair | 21 | 30/11/2002 12:05 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |