![]() | |
| | #1 (permalink) |
| IT Manager Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Yerin kulağı vardır!!!... Ben yer miyim? Hayır yemem! Tuttuğu Takım: Koyu Fenerli
|
Mağazalarımız vpn ile merkezimize bağlanıyorlar. Mağazalarımızdaki IP Kameralarıda merkezden izlemek istiyoruz. Kameraları Swich'e Swich'ide modeme bağlıyoruz. Mağazalardan ip ile görüntü alabiliyoruz. Fakat merkezden "Sayfa Görüntülenemiyor." Vpn modem altındaki swichi göremez belki diye düşünerek direk modeme taktım. Yine değişen bişey yok. Bu sorunun neden kaynaklanıyor olabilir acaba. Tüm modem ayarlarını kontrol ettim ama değişen bişey yok... Mağaza Modem : ZyXel P-661 Merkez Modem : ZyXel P-662 Ip Kamera : E-Con IP Cam |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Windows Vista'nın ekran görüntüleri... | burhanmt | Windows | 12 | 26/08/2005 19:16 |
| Web sitesden Canlı Kamera görüntüleri yayını...? | Bozkurt | Web Tasarım | 0 | 04/08/2005 12:52 |
| Linux Masaüstü Ekran Görüntüleri | RaiST | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 13 | 25/04/2004 23:27 |
| Sitede Web Kamera Görüntüleri | muharrem_tac | ASP | 1 | 26/09/2003 02:40 |
| Denizaltı görüntüleri | Army | Internet | 5 | 23/07/2002 22:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |