![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
| https://sourceforge.net/project/show...roup_id=148921 Buradaki uber uploader sistemini kurdum. Gayet güzel ve hoş, ayrıca gelişitirilmeye de elverişli benim için. Bu scriptte uploada tıkladıktan sonra iframe ile ayrılmış bölümde yüklenme barı çıkıyor. Ben bunu yeni pencerede göstermek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Lazım olan dosya varsa burada kodlarını yazabilirim. Şimdiden çok teşekkürler... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| yeni pencere sorunu | medusa | Javascript / DHTML / Ajax | 5 | 08/02/2006 16:27 |
| Yeni pencere ama pop-up değil | thelordie | Web Tasarım | 7 | 22/01/2006 06:02 |
| yeni çalışan hava durumu | Raiden | PHP | 6 | 24/02/2005 15:17 |
| Web tarayıcıda yeni pencere | Nohut | Visual Basic | 1 | 07/11/2004 01:56 |
| php nin yeni versiyonunu yükleme | pirilti | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 23/06/2004 23:52 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |