![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
anlatayım nasıl oldu mevzu. resim dosyasına sağ tıkla özellikler kısmından gelişmişe tıkla orda içeriği korumak için veriyi şifrele diye bir kısım var ben onu yaptım sonra unuttum bilgisayara format çektim ve şimdi resimlerimi açamıyorum ne yapabilirim? size bir örnek göndremek isterdim ama kopyalamama falanda izin vermiyo ben çok uğraştım yapamadım.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| hangi kurumdan sertifika almali? | lucyanobg | Genel Programlama | 32 | 30/04/2006 16:49 |
| MS Publisher Sertifika Programı | HunTER | Hayata Dair | 11 | 19/09/2005 22:09 |
| *******java sertifika kampanyası******* | programcimusti | Java / JSP | 1 | 07/09/2005 01:10 |
| OpenTextFile ile alakalı | fatihhayri | ASP | 2 | 04/03/2004 15:58 |
| Bilgi Teknolojileri Sertifika Programı | Predator | Internet | 0 | 12/08/2003 01:26 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |