![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Merhaba arkadaşlar aldığım bir ürünün yanında bana verilmiş olan bir ipod 512 mb shuffle sahibim.Ancak kullanımını gerçekleştiremiyorum flash bellek olarak kullanabiliyorum ancak müzik dinleyemiyorum. İtunes programından yükleme gerçekleştirmek gerekiyormuş itunesdan ipoduma aktarımı gerçekleştiyorum ama bilgisayar ile bağlantısını kopardıktan sonra kulaklıktan müziklerimi dinleyemiyorum bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ram Kullanımı | Grafik | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 11 | 03/10/2007 07:44 |
| İPOD 'da müzik dinlemek için | nickneyime | Mobil Teknolojiler | 5 | 05/05/2007 13:39 |
| Ocr kullanımı | apathe | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 2 | 24/03/2007 08:19 |
| max() kullanımı | nelanne | Veritabanları & SQL | 10 | 29/05/2005 23:06 |
| ico kullanımı | odurma | Web Tasarım | 4 | 24/08/2003 03:45 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |