![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
merhaba arkadaslar... bir sorun yasiyorum yardımcı olabilirmisiniz: win98 sistemde kurulu ve paylasıma acılmıs bir yazıcıyı win2000 kurulu makınadan kullanabilirmiyim.? w2k dan yukleme yaptim agdan da gordum ama print yapamiyorum..yanlisim nerde acaba? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
printer win98 üzerine kurulu ve win98den cikti alabiliyorsun varsayiyorum.. win200'de agdan bagladigin printer icin dogru sürücüyü secip secmedigini bir göz at. birde win98'de öyle bisey varmi bilmiyorum varsa printerin kullanim haklarini herkeze tam olarak ver.. onun disinda calismasilazim..
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Yazıcı paylaşımı | Shasta | Ağ / Güvenlik | 1 | 25/11/2005 23:41 |
| yazıcı paylaşımı HAKKINDA SORU İŞARETİ? | papagan80 | Ağ / Güvenlik | 1 | 24/11/2004 00:41 |
| MAC Linux paylaşımı | alize | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 3 | 11/03/2004 13:54 |
| Dos ortamında yazıcı paylaşımı | mutu | Ağ / Güvenlik | 1 | 01/03/2004 12:30 |
| internet paylaşımı | serk@n | Ağ / Güvenlik | 4 | 12/11/2003 07:42 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |