![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
selamlar bir java server kurma düşüncemiz var. okey tavla gibi java oyunların oynanacağı bir platform hazırlıyoruz. bunun için bize yardımcı olacak referanslı uzmanlar gerekmektedir. msn et tribian hotmail com adresinden bana ulşabilirsiniz |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2007
| Alıntı:
Aradiginiz ozellikleri tam detaylariyla yazip ek olarakta kim oldugunuzu, daha kurumsal bir email adresinide yazarsaniz eminim aradiginiz kisiye daha cabuk ulasabilirsiniz. (Bu sekilde istediginiz kisiye ulasabileceginizi sanmiyorum.) | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Java da client/server | excellence29 | Java / JSP | 7 | 07/09/2006 18:06 |
| Java Kitabı ve Java Derleyicisi | trancemaster | Java / JSP | 13 | 26/10/2005 00:25 |
| Java ile YAZILMAMIŞ java editörü varmı? | sımone | Java / JSP | 5 | 19/04/2005 16:36 |
| Java Server"a PING atamıyorum | kumsaatinet | Java / JSP | 5 | 26/07/2004 20:09 |
| JSP - Java Server Pages (& Servlet) | ee++ | Java / JSP | 8 | 24/10/2002 23:12 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |