![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Merhaba arkadaslar idea ile yazdım DOWNLOAD klasorundeki dosyaları listeliyor sonra kk.txtden aldığı şarta göre listelerken linkte veriyor mesela j.jpg 0 yazıyorsa vermiyor j.jpg 1 yazıyorsa linkte veriyor indirebiliyorsun ödevim bu ben klasorden okuttum ve listelettim sacma sapan bir sartta buldum ancak sartı txtden aldırmam gerekiyormus try { //Klasor nesnesi olusturulur...Mutlak yok belirtilir... File klasor = new File("C:\\Program Files\\Apache Software Foundation\\Tomcat 5.5\\webapps\\DCS7L\\DOWNLOAD"); //Yoldaki klasorden emin olunur... if (klasor.exists() && klasor.isDirectory()) { //Mutlak yok listenin basina yazdirilir... out.println("<b>" + klasor.getName() + " KLASORUNUN ICERIGI:</b><br>"); out.println("(<b>Path:</b>" + klasor.getAbsolutePath() + ")<br><br>"); //list() metoduyla icerigi elde edip degerleri diziye kaydediyoruz... String[] icerik = klasor.list(); //dizinin elemanlarını teker teker yazdırıyoruz... for (int i = 0; i < icerik.length; i++) { //burda kısıtlama icin sart veriliyor... if(icerik[i].length() !=5) { //sart saglandıysa download linki veriliyor... String yol; yol = ("DOWNLOAD\\")+icerik[i]; out.println("<a href=" + yol + ">" + icerik[i] + "</a><br>"); } else { //saglanmadiysa link olarak verilmiyor sadece listeleniyor... out.println(icerik[i]+"<br>"); } } } else { //eger yolda aranan klasor bulunamiyorsa su mesaj veriliyor: out.println("sistemde guncelleme yapilmaktadir... lutfen daha sonra tekrar deneyiniz...<br> tesekkurler... <br> DCS7L"); } } catch (IOException excep) { //hata durumu icin su mesajı ver... out.println("Bir \"exception\" olustu... Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz..."); } bunu C:\\Program Files\\Apache Software Foundation\\Tomcat 5.5\\webapps\\DCS7L\\kk.txt ki sarta fore yapmama yardım ederseniz sevinirim kk.txtnin icerigi 5.zip 1 download.jpg 0 e.jpg 1 Enson 20/04/2007 02:44 tarihinde dionysosss tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: acıklayı olmak adına |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |