![]() | |
| | #2 (permalink) |
| beyhude ömrüm Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Rize
|
Reklam çok güzel olmuş ancak kolaturka için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
__________________ ustanun işine karişilmaz! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Geri Döndüm Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Bence Pepsi'nin 2.kalite olanı.İçtim, fena değil. En azından Kristal Kola'dan iyidir
__________________ Özel İstanbul AR-EL Lisesi Mezunları Derneği |
| | |
| | #4 (permalink) |
| mingitaw Üyelik Tarihi: 06/2002
|
Geçenlerde Chat Cola diye bişi içitim o da Kristalden bayaa iyi idi. Tabii logo CacoCola logosuna benzetilmeye çalışılmış. bir de baktım "Balıkesir Kristal Tesislerinde üretilmiştir." yazıyordu. Demek ki yavaş yavaş iyileşiyor |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Öcü Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Fâni bir yer
| Alıntı:
"Bendensin"
__________________ Çırak programcı usta programcıya dedi ki "Usta hadi Ceviz.Net foruma girelim bilgiyi paylaşalım". Usta dedi ki "Forum nedir? Ceviz nedir?" Çırak da şöyle dedi:"Sen ne biçim bi ustasın be usta yemişim senin ustalığını!" Ustaya Ceviz'i gösterdi ve usta aydınlandı. - M. Taç | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yönetim Karşıtı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Biz de size uyduk boykot ettik gavurun kolasını gazozunu, susuz kaldık. Bari bu bir şeye benzese de içsek yahu. Geçen gün aklıma geldi: Şu Mekke Cola'yı getirecek bir babayiğit çıkmaz mı Türkiye'de?
__________________ Söylenebilir olan ne varsa açıkça söylenmeli ama üstüne konuşulamayan hakkında da susulmalı. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Kola'yı içmedim(Rejimdeyiz halen ) ama reklam güzel inşallah reklamdaki gibi Amerika veya avrupa ülkelerine ihraç edebilirler.Eğer sadece Türkiye de içeceksek çok salakça , gerçi ülker'in pazarlaması iyidir topkapıda küçücük bir yerken arabistan'a tırlarla ihracat yapıp iyi kazanmıştı. Pazarlama ve Müşteri Temsilcileri çok iyi partonu da çok akıllı
| | #9 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
| Ayrıca AYRANİÇ
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yönetim Karşıtı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Yiğidi öldür, yoğurdunu da ye! Şimdi gavurun hakkı gavura: Adalmarın kolasını, gazozunu tutmuyor bizimkiler. Ben Mekke Kola'dan umutluyum. Hem biliyorsunuz, gelirinin %10'unu filistinli STK'lara veriyormuş. Türkiye'ye getiren çıkmazsa, tadı da güzelse, küçük bir dükkan kurup ben getireceğim yahu ![]() Almanlar bile, savaş tartışmaları sırasında amerikan kolalarını boykot edip Mekke Kola içti, bize bir türlü gelmedi. Yurtdışında yaşayanlarınız bir tadına baksın. Tadı güzelse, biz dükkanı kuramasak da bir kampanya başlatırız, isterük deyu.
__________________ Söylenebilir olan ne varsa açıkça söylenmeli ama üstüne konuşulamayan hakkında da susulmalı. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |