![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
ya o kadar uğraştım ama yinede yaptığım siteye asp gömedim. atıyorum elimde bi sayaç var default.asp ve say.asp olmak üzere iki dosya bide anasayfa.html var default.asp ve anasayfa .asp yi dreamwaver de açıyorum default.asp deki kodları kopyalıyıp anasayfada bi layere kopyalıyorum sonra anasayfayi farklı kaydet diyip default.asp nin üzerine kaydediyorum ama olmuyo pws de çalışmıyor asp yanlış bişey yapıyorum ama ne? yardim edermisiniz sağolun...
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Geri Döndüm Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
iframe'i dene. Kod: <iframe src="sayfam.asp" style="visibility:hidden"></iframe>
__________________ Özel İstanbul AR-EL Lisesi Mezunları Derneği |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
mesela yukarda sağda site içi arama varya o html ile yapilmaz galiba asp de yapilmişi var bende int.ten indirdim bunu yaptiğim bi sayfaya yerleştirmek istiyorum nasıl yerleştirebilirim
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Geri Döndüm Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Bak arkadaşım, O html'de yapılmaz dediğin şey html sayfasının içine bir form konularak asp sayfasına aktarılıyor, genelde.Tabii başka yöntemler de var. Kodu görmeden birşey söyleyemem ama tahminimce böyledir.Şimdi sana bir örnek kod yazarım, ama buna şuan ne halim var, ne de(sakın yalış anlama)bana soracağın sorulara cevap verecek gücüm.Hevesini kırmak istemem. Kodları yazarsan yardımcı olabilirim.Yine de ısrar ediyorsan sana örnek bir form yazarım.
__________________ Özel İstanbul AR-EL Lisesi Mezunları Derneği Enson 06/07/2003 21:54 tarihinde MUBNET tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: istanbul
|
S.A; site sayac gommek ıstıyorsan html kodlarının arasına atmalısın sayac lar ancak o zaman calısabılıyor gurhan.ama dıger aspler ole degıl...
__________________ if god does not exist,one will lose nothing by believing in him,while if god does exist,one will lose everything by not believing. (pascal) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |