![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2005
|
EffeTech Msn Sniffer kullanan varmı ben bilgisayarıma kurdum kendi bilgisayarımdaki konuşmaları gösteriyor ama ağdaki diğer bilgisayarımdan yağtığım konuşmayı göremiyorum... burada bişeyler anlatmış ama anlayamadım ne yapacağımı... http://www.msnsniffer.com/help/captureothers.htm bu ayar ne işe yapıyor? ben kendi modemimde bumaladım bu ayarı. modemim usrobotics 9110 http://www.msnsniffer.com/help/switch.htm |
| | |
| | #2 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
bilgisayarlari arasinda hub kullaniyorsan konusmalari dinliyebilirsin arada switch kullaniyorsan dinliyemezsin.
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
| Alıntı:
Arp poisoning ve mitm hakkında konular daha önce forumda geçmişti sanırım. Denemeyen arkadaşlar varsa tavsiye ederimki hus ile 10 gün kadar aralıksız bununla oynamıştık @Cyilmaz Verdiğin bağlantıların ilkinde routerın ile switchin arasında hub olması gerektiğini gösteren bir şema var, Böyle bir yapın yoksa sadece snifferı kullanarak paket yakalama şansın yok. Diğer bağlantıda da modem değil, managed bir switche sahipsen yapman gereken ayarları söylemekte. Yani managed switchinin olup olmadığını yazmamışsın ancak çok büyük bir ihtimalle yoktur. Yapmak istediğin şey için anahtar kelimelerin "arp poisoning", "mitm". Bunlar hakkında arama yaparsan cevaplarına ulaşırsın.
__________________ Yedekleme yap! | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
bu arkadaşımız modemini verdiği üzere evindeki wirelessden girenlerin msnlerini incelemek istiyor, biraz lamer kokusu alıyorum sanki. sniffer kullanmak heleki "özel" görüşme sağlanan im programlarını izlemek hiçte etik kurallarına uygun değildir. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
olabilir olmayada bilir. teknik olarak o kisim bizi ilgilendirmez. burda yapilan karsilikli bilgi alis verisidir. bagzen güvenlik sistemlerini tam olarak ögrenebilmek icin bunlari denemen gerekir. Burda edinilen bilgilerin nasil ve ne amacli kullanildigi ilgili sahsi baglar forum'u degil
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| şuan ağdaki konuşmaları msn checker sniffer isimli programla alabiliyorum. ama o kadar çok merak ettiysen effetech programının çalışma mantığını daha detaylı anlamak istememin sebebi belki bilgisayar mühendisliği öğrencisi olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca bu tür programları merak eden herkesi özel hayata müdahale edecekmiş gibi düşünmek yanlış olur bence korunmak içinde bilmek gerekli. zaten niyeti kötü olanlar bu bilgiyi bir şekilde bulur olan konuyu bilmeyene olur...
|
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
sayın @cyılmaz, şu mesajınızı okuyup Alıntı:
----------------------------------------------------------------------------- verdiğim cevaba böyle bir cevap verdiniz ![]() Alıntı:
belki size bu kadar acımasız davranmaz, konuda yardımcı olabilirdim, araştırmalarınıza devam etmenizi ve sonuca er yada geç ulaşacağınızı ümit ediyor, sizlere iyi çalışmalar diliyorum. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |