![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: İstanbul
| İnsan bu kadar da acemi olmazki ama dii mii? İki saattir ben geldim mesajı atacağım yeri arıyorum. Tabii bunda forumlara balıklama atlayıp herşeyi okuyup bitirebileceğini sanma zamanı da var. Herneyse artık ben de burdayım diyecektim, fazla uzattım galiba. MERHABAAAA.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
hoşgeldin
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Gözümüz aydın numara taşınabilirliği geliyor herhalde... (GSM) | Predator | Olumlu Sohbet | 7 | 02/02/2007 20:05 |
| Ben de geldim mi? | TheCoder | Ben Geldim | 3 | 09/10/2006 04:19 |
| Ben Geldim :) | M_D_5 | Ben Geldim | 1 | 06/10/2006 22:52 |
| microsoft'un da xp ile başı dertte herhalde | deptor | Windows | 16 | 22/08/2003 22:50 |
| interneti kullanarak inetnerti cokertmek diye buna denir herhalde | Huzeyfe | Ağ / Güvenlik | 1 | 23/10/2002 13:48 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |