![]() | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2006
|
broşürde ne yazıyorsa odur bence. uzatılabilceğeini sanmam. eğer hafıza miktarı kadar kayıt yapıyorsa telefonun hafızasını yükseltmek işe yarayabilir.harici kart girişi varsa bu şekilde yükselebilir, yoksa da aldığın yere götür iç hafızasını da değiştirebilirler belki. ille de belli süre kayıt yapıyorsa yapacak birşey yok |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Kesinlikle uzatabilirsin kardeş. Philips için üretilmiş bir kamera programı bir zamanlar elimde vardı bunu yüklemen yeterli oluyordu ama şimdic elimde yok bulamadım daha doğrusu. Ben telefon işleri de yaptığımdan biliyorum. Eğer Cep le ilgili forumlara bir gözatarsan mutlaka ulaşacaksındır.
|
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Kablosuz modemin çekim alanı nasıl arttırılır? | Outlaw_cenk | Ağ / Güvenlik | 3 | 08/02/2007 14:20 |
| domain süresi bitmek üzere(yenilenmesse) kendi üstüme nasıl alabilirim | cryz | Web Tasarım | 8 | 12/01/2007 17:21 |
| video dosyasını nasıl swf ye cevirrim | Fırat Yemenli | Flash / Director / Swift 3D ... | 5 | 29/05/2006 15:04 |
| Ağır Çekim Windows yardım! | Pyro | Windows | 5 | 08/09/2005 17:40 |
| DWR uzantılı video dosyasını nasıl açabilirim... | ReiS_ | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 2 | 11/07/2005 00:52 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |