![]() | |
| | #1 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Su makınaların fıyat / performansı odukca ıyı gorunuyor.. Aranızda bu markayı daha once denemıs bırı var mı? Gercekten vaadettıgını verıyor mu? http://www.fokusbilgisayar.com/asp/l...asp?group=UPM1 (15") http://www.fokusbilgisayar.com/asp/l...asp?group=UPM4 (17") Enson 19/04/2007 23:58 tarihinde HunTER tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Emın mısın? Bu makınaların en dusugunde GeForge Go 7600 var.. Hatta ben Turkıyede 7950GTX barındıran bır baska dızustu gormedım dıyebılırım.. Ozellıkle su modelı elımdekını satıp almayı cıddı cıddı dusunuyorum, http://www.fokusbilgisayar.com/asp/s...duct=T72M575U1 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Elindekini neden satıyorsun? Bence elindeki dizüstü de gayet güzel Şu ana kadar Monster hiç kullanmadım fakat bir ara Donanımhaber'de yaptığım araştırmada Monster'ların kasasının kalitesiz olduğu yönünde yazılan yorumlar görmüştüm. Fakat kullanmadığım için kesinlikle kötüdür ya da kalitesizdir diyemeyeceğim. Ama bence Toshiba'dan vazgeçme.
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| BtTroll Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Denizli
|
Monster modelimidir bilmiyorum ama üreticisi Inventec. http://www.inventec.com Baktım çin firması .İsminide ilk kez duyuyorum. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
Ote yandan.. Evet elımdekı aletde fena sayılmaz ama buna verdıgım parayla 2GB ram, 64bit ıslemcı, 7200rpm HDD ve 7950GTX sahıbı olabılırdım.. Insan ıster ıstemez kendını enayı gıbı hıssedıyor.. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2006
|
Acer ve Casper anca ben onlara gülerim. LÜTFEN BİLMEDEN YORUM YAPMAYALIM. Monster Dizüstüler isimleri gibi canavar makinalardır. Fiyat = Performans olarak daha iyi bir dizüstü bulun ben mesleğimi bırakırım. Kasasına gelincede lütfen gidip yerinde görün forumlarda sağda solda yazanlara bakmayın evet Toshiba dünya çapında çok iyi bir makina ama sen bu makinayı Türkiye'de kullanacaksan ve yurtdışına götürmeyeceksen sorun yok o sorunda anca orda arıza yaparsa garantiye verecek yer yok. Bu garantiyide sadece Toshiba verir dünya markası olan hp hatta sony bile vermiyor ülkesel olarak satılırken garantisi belirleniyor ha parayı bastırırsan onlarında genel garantiye sokarsın ama bunuda sana her bilgisayarcı demez bunu bil. Şimdide gelelim şu Çin olayına kardeş sana soruyorum Dünya markası olan live's diye bir marka var geçen yıla kadar bizzat benim babam Çin'de üretilen kotları getiriyor bunlara Türkiyede live's yazıldıktan sonra Fransaya yolluyordu bu işide ona bizzat live's yaptırıyordu. Sen orda üretilen fabrikanın adını ne duydun nede bu olayı okuyana kadar biliyordun. Şimdi sen live's da alma dadik dersin :P Bu sadece basit bir örnek. Bunun dışında zaten bilgisayar parçalarının yüzde 85'i Çinde üretiliyor. Bu yazıyı okuyanlarda şu izlenim kalabilir ya bu adamın onlardan bir karı var sormadan onuda yazayım evet ordakileri tanıyorum hatta Barış adında çok sevdiğim bir abim var. Ama bunları onları sevdiğimden değil bu makinaları daha ilk çıktıkları günden beri sattığımdan ve kullandığımdan yazıyorum. Aklında soru işareti olanlar kalksın bi zahmet Kadıköy'ye insinler yerinde görsünler bi çaylarını içsinler almak mecburi değil sonuçta. Oraya inemeyenlerde bana özelden ulaşsınlar elimden gelen yardımı yaparım. Daha fazla reklama girmeyelim burda. Bide elinde Monster makinası olan arkadaşlar varsa onlarda yorum yapsın. Son olarak konu hakkında yeterli bilgisi olmayanlarda lütfen yanıltıcı ve yönlendirici mesajlar yazmasınlar. Kolay gelsin.
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Oldukça iyi makinelerdir. Fokus Shop satıyor, ilkin plastik kalitesi kötü dendi, sonra düzelttiler. Fiyatına göre taş gibi modelleri mevcuttur, ayrıca donanım haberleri(anladınız siz onu) veren bir sitenin forumunda Fokus'tan bir yetkili olan İlhan bey sayfalarca soruyu itinayla cevaplamaktadır. Daha satmadan bu kadar ilgilenmeleri, arıza durumunda gösterdikleri ilgi alaka ve ekstreme kaçacak güzellikle müşteri hizmetleri ilgi çekicidir. Beğenmezseniz geri de alıyorlar. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| 白石美 Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Lost temple
| Alıntı:
__________________ 白石美帆 おっぱいチラ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |