![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
mrb arkadaslar, uzun zamandr unix dagıtımlardan birini bilgisayarıma kurmaya calısıyorum pardus linux mint puppy falan filan bi kac dagıtım denedm ama her zaman aynı hatayla karsılastım, kernel kurulmuyor. kurulumda biraz ilerledikten sonra job control turned off seklinde bir hata alıyorum, pardus forumlarında falan cözüm aradım fakat işe yaramadılar internette aradım rastlayamadım, az önce forum da arama yaptım yine rastlayamadım cözümünü bilen ya da yardım etmeye calısabilecek bi arkadasımız var mı? |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
| Alıntı:
Ornegin Debian kurarken boot: asamasinda linux24 yaziyorsun. Sendeki dagitimin kurulum seceneklerini bir incelersen belki halledebilirsin. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| microsoft internet control sorunu | reshado | Visual Basic | 3 | 16/05/2007 10:45 |
| ağ kurulum ve ip sorunu | ApexLoader | Ağ / Güvenlik | 26 | 01/05/2006 13:05 |
| MS SQL 2000 kurulum sorunu | fatihbil | Veritabanları & SQL | 3 | 22/03/2006 19:44 |
| VB 2005 Express Edition "User Control" Sorunu | dreammaker | Visual Basic | 1 | 17/11/2004 19:05 |
| Mandrake 9.1 kurulum sorunu | H4x0r | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 10/09/2004 21:05 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |