![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Ankara-Eryaman
|
Evdeki külüstür makinama pardus u yükledim...En kücük sürümüydü sanıyorum...Yaklaşık 1 bucuk saaat sürdü yüklemesi..Ben sadece photoshop,dreamweaver vb. programları kullanmak için kurmuştum,yeri gelmişken söyleyim..Herşey güzel güzel yüklendi ama bu .exe uzantılı dosyaları açmak için wine diye bi yardımcı uygulama varmış sanıyorum. Nereden nası yüklicez bi bilen varsa yardımcı olsun. ayrıca evde internet yok onu da belirteyim
|
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2005 Yer: İstanbul
| Alıntı:
Wine için Paket Yöneticisini açıp Yeni Paketleri Göster bölümüne gelip arama kısmında "wine" yazarsanız gerekli paketler listelenecektir. Onları kurduktan sonra .exe programlarını çalıştırabilirsiniz. Tabi bazı sorunlar çıkabilir bazı programlarda. Ayrıca bakınız. Not:İnternet yoksa bir internet kafeden paketi bir cd ye yazdırabilirsiniz. Ancak bağımlılıkları filan olacaktır muhtemelen. Bu sizi uğraştırabilir. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| önder durmuş Üyelik Tarihi: 10/2006 Yer: istanbul/sefaköy
|
dreamweaver tam randımanlı çalışmıyor.. photoshop ise 6cs2 çalışıyordu sanırım.. ayrıca makineni külüstür diye nitelendiriyorsan wine ile bu programları kullanmayı hiç deneme bence.. photoshop için gimp var.. çok yeterli değil ama işini görebilir.. dreamweaver ise gereksiz abi.. iki satır kod yazacaksın zaten :P ama nvu da işini görebilir.. pisi'de var nvu.. ya da konsol açarak (pardus > programlar > sistem > konsole) sudo pisi it nvu yazman da yeter.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Aslında NVU da ihtiyaçlarıma tam karşılık vermedi sadece html dosyalarını desteklemesi php veya asp dosyalarını görmemesi sorun çıkartıyor. Onun dışında pardus ile çalışabilinecek bir program var mı bildiğiniz. Yada tasarım açısından illa windows ile mi çalışmak gerekiyor.
__________________ Deneyim ; kişinin başına gelenler değil , kişinin onlara ne yaptığıdır. DeviantART Vuska Deneme Alanı |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2006 Yer: bürosit
|
bluefish kullanabilirsin .çoğu dreamweaver kullanıcıları gibi tablolarla site tasarlamadan kaçın bence css kullan bu konuda çok daha iyi olduğunu göreceksin. Grafik için gimp kullan site tasarımı için fazlası var. ![]() http://bluefish.openoffice.nl/ pardur da varmı bilmem ama kaynak kodundan kuramk icin eklentiler istiyor. ben kubuntuda automatix2 sayesinde otomatik kurdum bir sorun çıkarmadı. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |