![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Herkese merhaba... Bir yerel iletişim ağı içersinde Mandriva 2007 kullanıyorum. Hazırladığım web sitesini yerel iletişim ağı içersindeki diğer bilgisayarlara açmam gerekiyor. Örneğin diğer bilisayarın web tarayıcısından index yazılınca web. sayfası açılacak... Apacheyi denedim ama başarılı olamadım... Yapabilirmiyiz... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
mehill yazdiklarini tam anliyamadim mesela baska bilgisayarda index yazinca neden diger bilgisayarin üzerinde www server ulasinki bunu ancak intern dnsinize index seklinde dns girdidi yaparak haledebilirsiniz gerci oda cok sacma olur tam olarak ne yapmak istiyorsun onu yazarmisin
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| local asp ? | the-webmaster | ASP | 4 | 03/11/2008 01:05 |
| mandriva 2007 ile ntfs olan sürücüdeki belgeler üzerinde nasıl değişiklik yapabilirim | ajansR | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 9 | 25/10/2006 14:15 |
| mandriva 2007 rc2 ye php-apache-mysql kurulumu | ajansR | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 4 | 01/10/2006 00:29 |
| Local olarak mail server | muratatak77 | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 7 | 30/06/2006 03:04 |
| Mandriva Türkçe Kurulum Klavuzu. | serkanyz | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 2 | 18/12/2005 03:57 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |