![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2006
|
Üye olalı biraz zaman geçti ama artık aktif bir kullanıcı olarak ceviz.net'i takip etmeye karar verdim.Birazcık kendimden bahsedeyim; 17 yaşında 11. sınıf düz lise öğrencisiyim, bu yıl ÖSS'ye gireceğimden fazla bilgisayarla haşır neşir olamıyorum.Hobi olarak web programlama ile uğraşıyorum ve hobimden gelir elde etmek bana zevk veriyor.Üniversitede de yazılım ile ilgili bir bölüm okumak istediğimden altyapımı geliştirmek açısından ceviz.net'in bana katkı sağlayacağını düşünüyorum.Mesajımı okuma nezaketini gösterdiğiniz için teşekkürler.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Merhaba | G-Ö-L-G-E | Ben Geldim | 0 | 11/01/2007 17:07 |
| Merhaba | mavist | Ben Geldim | 3 | 17/11/2006 14:18 |
| Merhaba | Priapos | Ben Geldim | 8 | 20/05/2006 00:32 |
| Merhaba | TreeDY | Ben Geldim | 4 | 14/05/2006 10:52 |
| Merhaba | kutluay | Ben Geldim | 3 | 06/05/2006 22:25 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |