![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
Merhaba arkadaşlar; Tanıtım CD si hazırlamak istiyorum...Hazırladığım tanıtım Cd nin bilgisayarda otomatik olarak açılması için ne yapabilirim. Örneğin flash da ya da power point te hazırlaycağım bir gösteri bu şekilde autorun sistemi ile otomatik olarak açılırmı...Yardımcı olanlara teşekkür ederim... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| sitey 1-2-3-4 gibi numaralama nasil yapilir bu sayilarin icine dosya yerlesimi nasil | manisalim45 | Genel Programlama | 0 | 01/04/2007 17:26 |
| NasIL Msn Bot YapILIr? (Ornek: Encarta) N | HaokaH | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 16 | 06/06/2006 15:47 |
| Wap sİTESİ NASIL YAPILIR | McCopelm | Mobil Teknolojiler | 9 | 04/08/2005 03:36 |
| Cd Tasarimi Nasil Yapilir? | bestprogramci | Web Tasarım | 4 | 26/04/2005 15:34 |
| Plugin nasil yapilir | elpaem | Internet | 3 | 09/07/2004 23:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |