![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2004
|
Merhaba, bir otogaleri scripti arıyorum (PHP), aradığım özellikler şu şekilde; Yönetim panelinden araç markası, araç bilgileri eklenip silinebilecek, her bir araç için 5 adete kadar resim yüklenebilecek. Ziyaretçi arayüzünde ise markalara, fiyatlara, anahtar kelimeye göre arama yapılabilecek, eklenmiş resimler 1'i büyük kalanı küçükresim olarak görüntülenebilecek. Bu isteklerimi cevaplayabilecek ücretsiz, ücretli script tavsiyeleriniz nelerdir? Ben böyle bir scripti yazabilirim diyen arkadaşlar fiyat talepleriyle birlikte özel mesaj atabilirler. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| E-Ticaret Scripti Arıyorum | asker | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 10 | 12/04/2008 09:38 |
| Haber Portalı Scripti Arıyorum | aslanbey34 | Web Tasarım | 8 | 03/02/2008 03:25 |
| Php Download scripti arıyorum | NikeFootball | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 0 | 02/01/2005 05:14 |
| Türkçe E-kart scripti arıyorum | umitvar | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 30/09/2004 13:54 |
| Arkadaş Scripti Arıyorum | Okan | ASP | 3 | 30/05/2004 16:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |