![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2003
|
ben ftp yolu ile internet sitesinin html;cgi ve resim dosyalarını yolluyorum...ama cgi dosyalarında verilerin bazilari veritabanindan çağırılıyor...nasıl anlatayim sql ve cgi birarada kullanılarak sorgulama yolu ile veriler html dosyalarında görünür hale geliyor...bu verileride internetteki veritabanından alıyor bu veritabanına TELNET ile ulaşarak yeni tablolar açıyor yada yeni kayıtlar ekleyebiliyorum....ama toplu veri yollarken diyelimki 1000 satır veri yollayacağim C:\\TETRIS klasörünün içinde benim yollamak için hazırladığım ACCESS vertabanı var.Tabiiki bu klasörün içinde başka dosyalarda var...access dosyasının içindeki verileri internete yollamam için gerekli yardımci dosyalar yani...ben access veritabanındaki verileri yollarken önce dosyayı açıyorum ve bu dosyada bulunan ürün bilgisi gönderimi formundan yolluyorum...böylece internet sitemde ürün bilgileri güncelleniyor...gelelim benim sorunuma ben herzaman ürün table'ını güncelliyorum....bu ürün table'ına marka adında bir alan ekledim...hem TELNET yoluyla ürün tablosuna ekledim hemde güncelleme için hazırladığım ACCESS dosyasına ekledim...zaten mantık olarak bunu yapmam gerekiyor....fakat marka alanına yazdığım veriler internetteki veritabanına yollanmıyor diğer alanlara yazdiklarım gidiyor ama marka alanına yazdıklarım gitmiyor.
|
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
| Alıntı:
| |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2003
|
ben alanlari ekledigime eminim ama yardimci dosyalaradan MAP.txt dosyasi vardi ve bu dosyada ala isimleri yaziyordu...buraya yeni ekledigim alanin ismini yazdim yaptigim degisiklik bu.... diger yardimci dosyalar java dosyalari...bunlarda degisiklik yapilacakmi bilmiyorum...elimdeki dosylarari size yollasam incelermisiniz?...ilginiza tesekkur ederim
__________________ selamlar/saygılar |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Valla "incelerim" dersem yalan olur. Muhtemelan alip sonra da uzun sure bakamayip seni bos yere bekletirim. Buradan cozmeye calisalim. Bu uygulamayi yazan kim? Onunla gorusme imkanin varsa cok daha kolay halledebilirsin. Telnet'le nasil yukleme yaptigini ben anlamadim. Telnet ile baglaninca hangi komutlari yaziyorsun? |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2002
| Alıntı:
__________________ www.duzgun.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |