![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Denizli
|
bu apiyi bilen arkadaşlar vardır belki bir müzik çalar projesi üzerinde çalışıyorum apinin kullanımını yavaş yavaş çözmeye başladım msdn.comdan tüm dökümanlarını indirip inceledim gerektiğinde bakarak biraz anladım diyebilirim. yalnız enteresan bir durum var, pause ve stop olaylarından ikiside aynı çalışıyor yani pause olayı stop olayının aynısını yapıyor. biraz uğraştım bu sefer ikisinide pause şeklinde çalıştırmayı başardım. ama başka bilgisayarlarda deneyince yine aynı şekilde ikiside stop yapıyor. birçok proje, örnek kod incelerdim hepsinde aynı sonuç var. acaba pause işlemini nasıl gerçekleştirebilriim bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba? |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
forumda bahsi geçmiş evet bende gördüm o konuları yalnı yalnış hatırlamıyorsam c bölümünde açılmıştı konu, ayrıca benim bahsettiğim pause-stop arasındaki bu durumu açıklayan bir cümle bulamadım orada. yeni bir konu açma gereği duydum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 04/2005
| Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
teşekkürler sanırım şimdi olucak yalnız ben daha önce bişeyler yapmıştım şimdi benim makinamda stop'a da pause'a da basınca pause yapıyor. yani aslında olan olay tam tersine dönmüş durumda onu nasıl geri alacağımı bir türlü bulamadım. kodları tamamen eski haline getirdim ama değişmedi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |