![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 03/2007
|
programda 30 timer kullanmak zorundayım , hepsinin interval özelliği farklı ve herpsi aynı anda çalışıyor , fakat sadece ilk 6 sı çalışıyor , diğerleri hiç çalışmıyor , baktım herşey tamam , acaba 6 timer dan fazlası bellek için zararlı olduğundan mı çalıştırmıyor? o zaman koymamıza da izin vermesinler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 03/2007
|
tamam arkadaşlar çözdüm sorunu.. bir de tüm timer ların enabled özelliğini nasıl True yaparız ( hepsini birden) , yani hepsinin asını tek tek yazmadan , tüm timerlar için bir fonksiyon , nasıl yapılır? ben bayağı unutmuşum vb yi , aylardır kullanmıyorum kusura bakmayın... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| c# ve timer | DotNetKid | C# | 2 | 24/03/2006 09:29 |
| c++'ta timer | nailgg | C / C++ | 5 | 15/03/2006 14:18 |
| jsp de timer | Jehovah | Java / JSP | 3 | 27/12/2005 09:31 |
| timer... | SineK | C# | 0 | 08/11/2005 23:17 |
| Web App de Timer ?? | Akın Öcal | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 02/10/2005 15:29 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |