![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 04/2003 Yer: ANKARA
|
Merhaba Arkadaslar Benim formatlanmis bir hardiskten bilgi kurtarmam gerek bir program vardi windowsta calisan ismini hatirlayamadim bana yardimci olursaniz sevinirim. Eger baska bir program tavsiye derseniz linkinide verirseniz sevinirim. Iyi calismalar kolay gelsin
__________________ AMACI GONUL DOSTU KAZANMAK OLMAYANIN KORKUSU KAYBETMEK OLMAMALI ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
| http://www.fezaelektronik.com/Ceviz/recover-2.09.zip adresınden Recovery Professional 2.09 'u ındırebılırısın.. Ben bu programla ıkı kez formatlanmıs hddden dosya kurtarabılmıstım.. Ama senın bıraz ugrastırır.. Cunku klasor ısımlerını goremıyecegın gıbı dosyalarıda tek tek kurtarman gerekıyor.. Yınede ıs gorur.. Kolay gelsın.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Veri Kurtarma | fasttech | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 5 | 23/11/2005 16:35 |
| Xp kurtarma konsolu | selami_32 | Windows | 2 | 01/03/2005 10:52 |
| linux kurtarma (?) | virU | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 05/12/2004 14:26 |
| Sabitdisk veri kurtarma | Zerzevat Adam | Donanım | 5 | 14/11/2004 03:41 |
| shift del kurtarma | fındıkkıran | Genel Programlama | 6 | 25/07/2004 03:38 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |