![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Dün akşam, başka bir semtteki arakadaşım ile radmin2.2 programını kullanarak bağlantı sağladık. Ancak, O benim bilgisayarıma bağlanabilirken ben O nun bilgisayarına bağlanamadım. ip adresine ping attığımda ben cevap alamıyorum, O benim ip me ping attığında cevap alabiliyor. Ne tür bir sorun vardır acaba benim bilgisayarımda? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Y:212314 Z:92415489
|
guvenlik duvarı açık olabilir. o esnada bir antivürüs çalışıyor olabilir.. veya modemde doğru IP noya yonlendirmemiştir. veya modemin kendi guvenlik duvarı açıktır...
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| www.ipadresimne.com dan aldığı ip adresini veriyor bana
|
| | |
| | #6 (permalink) | |
| 007 Üyelik Tarihi: 08/2005
| Alıntı:
hamachi Programını dene . genelde herkes oyun için kullanıyor ama Dosya paylaşımıda var. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Modemden ve dosya ve yazıcı paylaşımı için gerekli portları açarak uzaktaki makinadan paylaşım verilen bir klasöre map olmayı başardık nihayet. Bu durumda ne gibi güvenlik zaafiyetleri olabilir. Ya da güvenlik sorununu nasıl minimize edebiliriz? (Amacım şu: Access te bir uygulama geliştirdim. 2 mdb dosyası var, biri veritabanı rolünü üstlenecek ve merkezde olacak, diğeri programların olduğu ve kullanıcıların muhatap olacağı mdb. Bu mdb deki tablolar, merkezdeki tablolara bağlı olacak. Birkaç deneme yaptık. Hız pek tatmin edici olmasa da iş görüyor. Güvenlik için Access in kullanıcı seviyesinde güvenlik sistemini şuan devrede. Gerçi nekadar güvenli tam bilmiyorum) |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Syntax Error Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Bursa // İzmit
|
Radmin'in sende server(sunucu) betigi kuruludur ama o kurmamIşta olabilir onda sadece client(istemci) vardIr.. Yani oda server kurmalI eger kurmadIysa şayet.. Veya Antivirus/Firewall gibi web kalkanI benzeri programlar veya windows kendi bişenlerini açIk tutuyordur.
__________________ ProgramcIlIk; Kendini ifade edebilme yetenegidir.. http://www.volkanyildirim.org |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |