![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Öncelikle ilk mesajım olduğu için tüm ceviz.net yöneticilerine teşekkürler böyle bir platformda bizleri buluşturdukları için. Gelelim soruna flashchati uyelerimin yoğun şikayetleri uzerıne smf forum sistemize entegre ettim. Herşey normal tüm türkçe karekterler normal olmasına karşın üye adlarında türkçe karekter bulunan üyelerimin adları bozuk çıkıyor. Araştımalarım sonunda bı sonuca varamdım flashchatın utf8 ayarını true ya getirmeyı denedım. Yardımlarınızı beklıyorum . saygılarlaa. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| PHP-GTK ve PHP GD de Türkçe Karekter sorunu ve PEAR? | Turok | PHP | 20 | 06/11/2006 14:00 |
| Ajaxta türkçe karekter sorunu | Lnxtr | Javascript / DHTML / Ajax | 7 | 08/07/2006 12:03 |
| Apache' de türkçe karekter sorunu | farukcalikusu | Veritabanları & SQL | 4 | 18/04/2003 11:55 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |