![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: izmir
|
merhaba benim us. robotics 9105 modemim var ve bu modem yüzünden ftp ye baglanamiyorum baglanırken doğrulama mesajı gelcegi yerde 500 illegal port command diye bir hata veriyor virtual server ayarlarından oldugunu düşündüm ve baglandıgım ftp lerin ip adresleri için 21 nolu porta izin verdim ama aynı sorun devam ediyor delirdim bir türlü cözemedim arkadaştan aldım bu modemi benim zoom modemim bozulunca ama böyle bir sorun cıkardı yardımcı olursanız sewinirim
__________________ The visionary lies to himself, the liar only lies to others...Nietzche |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| En iyi Adsl Modem ? | Okan | Donanım | 13 | 07/05/2007 21:52 |
| Robotics modem ve web sunucusu | yesilce | Ağ / Güvenlik | 1 | 03/03/2007 23:06 |
| Conexant chipsetli speedcom+ adsl modem sorun | fatihhayri | Windows | 0 | 11/10/2006 11:38 |
| robotics 9106 adsl yardım lütfen | dr.lecter | Ağ / Güvenlik | 0 | 27/10/2004 04:02 |
| acil! adsl modem sorunu | befafs17 | Donanım | 6 | 23/10/2004 10:55 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |