![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
dizüstü bilgisayarim hic olmadik anda birden kapaniyor.. bunu faninin zamanla asip eskisi kadar randimanli sogutamayisina yoruyorum.. fani degistirmeyi düsünüyorum ne dersiniz...
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
eksik olma turker fani temizledin bu pcden böyle ses ciktigini uzun zamandir hatirlamiyorum.. fanin agzindan bir yumak doz cikti. sadece 4 5 delik kalmisti acik olarak zavali fan ordan kasiyordu sogutmaya tabiyki yetismiyordu...
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Perl Programlama Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Benim notebook da çok fena ses çıkarıyor, fan sesi. Daha önce çok sessiz br bilgisayardı .Tozlanmış ama ben bir türlü açamadım. Bütün vidaları söktüm ,yok olmadı kasa sökülmüyor. Sanırım kalvyeninde altında vida var ama klavyeyi nasıl sökeceğimi bulamadım. Her tarafını didik didik ettim. Burda bu işten anlayanda yok. Nasıl yaparım ? ASUS M6R marka. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
| http://akademi.cizgi.com.tr/topic.aspx?id=76 notebook değil desktopmış. benim aklımda yanlış kalmış, ama sanki bi video gördüm gibi bir donanım sitelerinde... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |