![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
merhaba arkadaslar ben yeniyim bilgisayar işinde adımda emrecan ben bitane 4+1 ses sitemi aldım yalnız iki tanesinden ses geliyor ses kartımın markası creative es1371 ses kartının ara yazılımı yok bende bir kaç kişiye sordum yazılımın olması gerekiyor diyor ayarlayabilmen için yazılım yeterli olurmu sizce arkadaslar yeterli olursa bu yazılımı nerden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2004
|
4+1 ses sisteminin çalışması için önce ses kartının 4+1 desteklemesi lazım desteklemiyorsa hepsinden ses vermez yazılımıda http://www.soundblaster.com/ adresinden bulabilirsin.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2006
|
Bendede 4+1 ses sistemi var.Creative nin yazılımını yüklemeden çalışmıyor.Senin ses kartının driverı bu sanırım.Yada burayı kullanabilirsin.
__________________ PerfectGate Bilişim Topluluğu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? | Zerzevat Adam | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 19 | 21/06/2007 12:31 |
| php ile işletim sistemini veren kod | kGlz | PHP | 7 | 10/09/2006 23:16 |
| Referans sistemini protesto ediyorum! | smasherz | Protesto | 0 | 15/08/2006 09:10 |
| dosya sistemini nasıl değistiririm? | IcenGuard | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 5 | 07/05/2004 12:51 |
| phpbb'nin üyelik sistemini kullanmak ... | afacan8 | PHP | 2 | 02/04/2004 02:48 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |