![]() | |
| | #2 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
sorununu daha ayrintili yazarsan daha iyi bir cevap alabilirdin... diyelim bir bilgisayarda fgenc diye kullanici var o bilgisayarda bir paylasim actin ve fgenc'e erisim haklarini tam verdin.. diger pcde ayni adda ve ayni passwordlu bir kullanici ile baglanirsan yani fgenc olarak. sifre sormaz. öyle degilse sana sifre sorar bilmem yardimci olabildim mi
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
bilgisayarıma sağtıkla kendininkine. ağ kimliği kur bi tane. sorun bundan kaynaklanıyor sanırım. bi çok sorunu olabilir ama sorunu tam olarak anlamadım ben de kara_lahana gibi. linux dan windows a girerken karşılaşmıştım aynı sorunla öyle çözmüştük. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Swish te verdiğim linklerin farklı çerçevelerde açılmasını nasıl sağlayabilirim. | SİNELSAN | Flash / Director / Swift 3D ... | 2 | 07/04/2006 13:31 |
| win 2000 prof | azata | Windows | 2 | 26/09/2004 14:45 |
| Flash Mx Prof. ve Form | fenolog | Flash / Director / Swift 3D ... | 3 | 31/05/2004 14:34 |
| Prof. Hasip Pektaş yazısı ve ... | Sahin | Duyurular & İlanlar | 5 | 17/11/2003 13:57 |
| verdiğim sözde durma wakti geldi !!! | TeDDy | Hayata Dair | 8 | 03/07/2003 23:28 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |