![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
| AdoQuery ile access veri tabanına sql (insert into) ile kayıt yapamıyorum. hata veriyor.. "Geçerli Sağlayıçı, Tek yürütmede birden çok kayıt dizisi döndürmeyi Desteklemiyor" Yapıda Adotable nesnesi kullanmam yasak Sistem Tamammen SQL olaçak. Sorgulama yapıyorum ama delete, update, ve kayıt ekliyemiyorum. Tşk ederim. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Delete, Update, Insert gibi islemler icin ADOQuery nesnesinin Execute metodunu kullanmalisiniz. Ayrica sadece baglanti nesnesinin (ADOConnection) Execute metoduyla da kayit degistiren sorgular (ve diger tüm sorgular) uygulanabilir.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Yanlışlık nerde? Delphi-sql-ADOquery | r3dsharktr | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 3 | 12/01/2007 22:19 |
| yardım delphi adoquery | niyo | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 9 | 12/01/2007 22:12 |
| Adoquery İle Aktİf Kayiti Nasil Sİlebİlİrİz. | MURATYAKAR | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 16/09/2004 14:43 |
| Delphiden Sql server' Adoquery ile kayıt eklemek | MURATYAKAR | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 02/09/2004 14:26 |
| MS Access 2002 dosyasini nasil MS Access 97 formatina donusturebilirim? | FiMya | Veritabanları & SQL | 1 | 05/05/2004 14:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |