![]() | |
| | #1 (permalink) |
| misafir
|
Slackware 9 yuklu bir makinaya oracle 8i kurmaya calisiyorum uc gundur. Kurulum esnasinda main installation bittikten sonra, net8 i yapilandiriyorum sorunsuz. Ama ondan sonraki adim olan Database creating wizard a gelince installer duruyor... Cozumunu bilen, ya da bundan sonrasini konsoldan manuel cozmenin bir yolunu bilen varsa ve yardimci olursa cok sevinirim... |
|
| | #2 (permalink) |
| misafir
|
Oracle 8i redhat 6.2 uzerine sorunsuz kuruluyor. Dagitim disinda tek ihtiyaciniz olan blackdown JDK 1.1.8 (v1) Anladigim kadari ile daha yeni bir surume kurmak icin ise, basta gcc olmak uzere bir cok kutuphaneyi eski surumleri ile degistirmek gerekiyor. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Oracle 10g | akkaraman | Veritabanları & SQL | 9 | 06/12/2007 18:24 |
| php, pma ve oracle? | Chatinceviz | PHP | 1 | 28/02/2007 16:43 |
| Satılık: Mscd.NET ve Linux 2 ve Linux 3 eğitimi | omerosmanoglu | Duyurular & İlanlar | 0 | 21/04/2005 12:44 |
| Linux Mandrake 10.1 problem | White | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 9 | 30/11/2004 15:00 |
| ...windows problem yok ama linux..? | gercek | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 8 | 28/04/2003 16:56 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |