![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
Değerli arkadaşlarım dün gece bi mesaj yazdım ama sanırım adminler tarafından silinmiş çünkü bulamadım. Benim yapmaya çalıştığım siteme gelen ziyaretci indirmek istediği programı tıklayınca 5sn geri saysın ve indirme işlemini otomatik başlatsın ve indirme hitini bir arttırsın. Şimdi indirme işleminin hit kısmını hallettim ama 5sn sayarak otomatik başlamasını nasıl sağlaya bilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. Saygılarımla... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| PostgreSQL 8.0 WindowsXP servis başlatma sorunu | secici | Veritabanları & SQL | 8 | 12/07/2006 09:58 |
| download.asp | acemipsd | ASP | 7 | 17/05/2005 17:56 |
| Php Ile Download | zaydin | PHP | 1 | 09/10/2002 18:46 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |