![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
|
Uzun süredir serverım var ancak böyle bir problemle karşılaşmadım. 2-3 gündür dışardan mail alamıyorum. ancak site üzerindeki mail formdan gelenleri alabiliyorum. google ve foruma göz attım denemeler yaptım fakat bir çözüm bulamadım. pleskten baktığımda herşey normal gözüküyor. putty yada winscp ile bağlanma imaknım var bu konuda oldukça tecrübesizim kısaca yapmam gerekenleri anlatan olursa sevinirim saygılar.
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| SuSe 10.0 üzerinde Apache2 ayarları - Kullanıcı hakları | laucian | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 5 | 08/03/2006 01:29 |
| Fedora Core 2' de Qmail e-posta kuyruğu sorunu | Challenger | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 28/09/2005 16:31 |
| suse 9.3 te xconsole sorunu | furina | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 6 | 08/07/2005 21:29 |
| suse 9.2 üzerine qmail kurulumu | teddmcload | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 12 | 07/05/2005 23:05 |
| qmail mail atamiyor | fgenc | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 08/02/2005 19:05 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |