![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
mesela ben bu yazıyı yazıyorum ve yen konu aç a basınca bu başlık altında diğer sayfada nasıl görüntüleniyor. veri tabanı olmadan bunu nasıl yapabilirim. frontpage ile güzel bir website tasarımı hazırladım. mesala üye bir yazı eklediğinde bu anasayfada sadece başlık ismiyle nasıl görüntülenebiliyor.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Shanghai, Çin
|
aslında bu başlık asp yada php bölümünde olabilirdi.. belki daha çabuk yardım alırdın. neyse gönder tuşuna basınca tanımlanan metoda göre (mesela get yada post olabilir) form tagından sonra yazan action da belirlenen adrese gönderilir. veritabanı olmadan diğer sayfada gösterseniz bile kalıcı olmaz. çıktığınızda silinir. sorduğunuz 2. sorunun cevabı da bunun içinde zaten.. normal yazı neyse başlık da aynı cinsten bişey zaten. aynı işlemler yani..
__________________ - [ www.gulhangulez.com ] - |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Eğitim Sistemimiz Nereye Gidiyor? | fgenc | Olumlu Sohbet | 20 | 24/11/2006 19:06 |
| formu post ediyoyorum mausa basınca oluyo entera basınca olmuyo ? | cryz | Web Tasarım | 4 | 02/11/2006 03:06 |
| Internette Reklam nereye gidiyor ? | MaskComm | Internet | 7 | 13/04/2006 14:55 |
| Halkimiz nereye gidiyor? | Ömer | Hayata Dair | 50 | 07/04/2006 00:28 |
| XP'de sağ tıklayınca "CD yazıcıya" gönder kolaylığını nasıl geriye getirebilirim? | cometus | Windows | 1 | 17/11/2005 01:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |