Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Sistem > Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler

LinkBack Seçenekler
Eski 07/03/2007, 01:56   #1 (permalink)
Üye

Varsayılan Fatal Eror "30 Seconds Exceeded In" Yardım :(

Arkadaşlar vb 6.4 kurulu sitemde ve vbulletin panelinden veritabanı yedeğini almaya çalışıyorum ama 30 saniye sürüyo bu yedek alma işlemi ve aldığı yedeğin en son satırında ise şu hatayı veriyor

"<b>Fatal error</b>: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in <b>C:\Inetpub\vhosts\sarmasheck.org\httpdocs\forum \includes\adminfunctions_backup.php</b> on line <b>83</b><br /><br />

<b>Fatal error</b>: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in <b>C:\Inetpub\vhosts\sarmasheck.org\httpdocs\forum \includes\class_core.php</b> on line <b>2966</b><br />"

30 saniyeyi kaldırmaya çalışdım fakat hatanın olduğu .php dosyalarının içinde "30" rakamıyla ilgili bişey yok ve saniyeyi kaldıramadım.. internette bi kaç yerde dosyanın içindeki "max_execution_time = 30" kodun yerine "Maximum execution time of each script, in seconds" bu kodu yazın diyor fakat bu kodların hiçbiri yok malesef hata aldığım .php dosyalarında..
Napabilirim bi fikri olan varmı?
CyBeR_LoRD* hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 07/03/2007, 18:27   #2 (permalink)
Cevizci

Alıntı:
CyBeR_LoRD*, mesajından alıntı: Mesajı Gör
Arkadaşlar vb 6.4 kurulu sitemde ve vbulletin panelinden veritabanı yedeğini almaya çalışıyorum ama 30 saniye sürüyo bu yedek alma işlemi ve aldığı yedeğin en son satırında ise şu hatayı veriyor

"<b>Fatal error</b>: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in <b>C:\Inetpub\vhosts\sarmasheck.org\httpdocs\forum \includes\adminfunctions_backup.php</b> on line <b>83</b><br /><br />

<b>Fatal error</b>: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in <b>C:\Inetpub\vhosts\sarmasheck.org\httpdocs\forum \includes\class_core.php</b> on line <b>2966</b><br />"

30 saniyeyi kaldırmaya çalışdım fakat hatanın olduğu .php dosyalarının içinde "30" rakamıyla ilgili bişey yok ve saniyeyi kaldıramadım.. internette bi kaç yerde dosyanın içindeki "max_execution_time = 30" kodun yerine "Maximum execution time of each script, in seconds" bu kodu yazın diyor fakat bu kodların hiçbiri yok malesef hata aldığım .php dosyalarında..
Napabilirim bi fikri olan varmı?

Bağlı bulunduğun host firmasına iletmelisin sorunu,
server ın gerekli ayarlarını düzenlemeleri gerekebilir.
libabom hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08/03/2007, 16:23   #3 (permalink)
İptal Durumu

Eger sistem yoneticisi tarafindan max_execution_time parametresini degistirme yetkisi verildiyse (sanmiyorum) bu parametreyi * kucuk bir php betigiyle degistirebilirsin.

Ayrica set_time_limit fonksiyonunuda incele derim.

* : (ini_set fonksiyonuydu sanirim..)

Eger bunlardan hicbirisi cozum olmuyorsa sistem yoneticine basvur, script calistirma suresini artirmayi denesinler, yoksa cozum bulamassin..

Kolay Gelsin.
Scope hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı