![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2004
|
Öncelikle herkeze merhabalar... Bu zamana kadar okul ve iş sebepleri ile burada pek online olamadım... Bu yüzden gerekli materyaller nerede bilmiyorum... Benim yapmak istediğim şey sadece hazır şablon bir forum sitesini ben değiştirerek kendim bir site yapmak... Kodlara fazla giremiyecem ama bu işe çok merak saldım yardımınızın dokunacağını düşündüğüm için böyle bir başlık açtım... Teşekkürler...
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Ihtiyaclarina gore bir forum yazilimi bulmayi deneyebilirsin, fazla vakit harcamadan birseyler yapmak istiyorsan phpBB v.b. gibi forum yazilimlarini kullanabilirsin. PS : Forum'da arama yapmayida deneyebilirsin. Kolay Gelsin. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2004
| Bu yazılımlar derken kod yazma becerim o kadar iyi değildir. Hazır bir siteyi dreamweaver da değiştirerek yapmak isteyorum he illede kod bilmen gerekiyor diyorsanız onuda öğrenmek isterim sadece bana kaynak göstermenizi klavuz olmanızı istiyorum... Sağlıcakla...
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Zaten su anda bırcok forum yazılımının tema desteklerı vardır, bıraz css ogrenerek ıstedıgın gıbı bırsey elde edebılırsın, ya da tema begenmeyı deneyebılırsın. Sen tam olarak ne yapmak ıstedıgını soylersen ona gore yardımcı olabılırız, forum yazılımımı kodlamak ıstıyorsun, varolan forum yazılımına tema (tasarım) mı gelıstırmek ıstıyorsun ? Benım anladıgım sonuncusu, zaten bunun ıcın ılk paragrafımı okuyabılırsın. Kolay Gelsın. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Populer forum yazılımlarının temaları (PHPBB vBullettın vs.) genelde DW ıle degıstırılmıyor.. Bu dosyalar (yanı sablonlar) harıcen duzenlenıp sısteme tanıtılıyor.. Dolayısıyla sorman gereken soru "tema dosyalarını nasıl duzenleyebılırım" olmalı.. Cevap, bılmıyorum.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ajax sever Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: ??
|
vbull için kendi temanı yapmak istiyorsan şu adres faydalı olabilir : http://www.freewebs.com/uefaaaa/kenditema.htm |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Matematikçi Üyelik Tarihi: 09/2005 Yer: Denizli
|
hangi forumun temasını değiştirmek istiyosan, o sistemin kendi sitesinden daha kullanışlı bilgiler alabilirsin ![]() mesela ben smf kullanıyorum, hep türlü sorunumuda orda halledebiliyorum. daha hızlı ve güvenilir bi çözüm sağlıyo... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |