![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Web Programlama Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Kocaeli
|
arkadaşlar internet explorer (ie6 kullanıyorum), yaptığım tasarımlarda bir div'e margin: 0 auto; verince ortalamak yerine hiçbir işlem yapmıyor. problem bende mi anlamıyorum. ama google da da bunun çözümüyle ilgili 50 kb lık .js ler var. ama onlardan istemiyorum. daha mantıklı bir çözüm bilen? ortalamıyor gerçekten. Kod: <div style="width:250px; background-color: #DFDFDF; margin: 10px auto; text-align:center; padding: 4px;">hello world</div> |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Grand Theft Auto 4 | respectable | Oyunlar | 27 | 10/01/2008 18:13 |
| cd de Auto Run olarak çalıştırma | G-Ö-L-G-E | Visual Basic | 9 | 07/03/2007 01:54 |
| Firefox, div, margin, çerçeve.. | exsors | Web Tasarım | 4 | 11/11/2006 00:00 |
| Sayfayı ekrana utf8 formatında bastığımda margin auto çalışmıyor! | pirilti | Web Tasarım | 2 | 17/07/2006 22:58 |
| Auto Printscr | Grafik | PHP | 11 | 02/01/2005 12:46 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |