![]() | |
| | #5 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Cihazlarin ingilizce olarak calisma prensiplerini, parametrik bilgilerini icerek stratejik bircok dokuman var, bunlari Washington Universitesi'nden tedarik edebilirsin ancak. Biz cok eskiden Universite'de calisan bir personelle irtibata gecip, o sekilde bilgi almayi denemis ve basarili olmustuk, bu yollari tekrardan gecip o sekilde bilgi sahibi olabilirsin ancak. Yani forumlardan umulacak birsey degil pek bence. |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
Senin umidini kirmak gibi olmasin ama ben artik o tip projelerden pek umitli degilim, bu gibi projeler icin ozel sektorde yer yok, ancak Devlet Kurumlarina yani Hastahane'lerle falan calisabilirsin, ben pek onermem. Eger boyle bir projeyede girmek istiyorsan bir sirketle yapmaya kalkistiginda kendi icinizde yavas yavas bolunmeler yasayabilirsiniz, yani herkes kacacak bir kose arayabilir, zira cok stresli, bol problemli, ilk asama icin az kazancli bir projedir HBYS ve LBYS. Her kurumu burada togmet altinda birakmak istemem ama konu ile ilgili son mesajimida noktalarken sunu soylemek isterim; bu isin icerisinde Devlet Kurumlari'nda, yani Hastahane'lerde cok fazla rusvet olaylari donuyor, yani bu isi yapacaksan bile Ankara'dan abilerin olmak zorunda veya isi iceriden bitirmek zorundasin. Bunu sunun icin soyluyorum, bu projeye herhangi bir sirkette giriyorsan bile, kendini riske atiyorsun sayilir, en azindan dikkat etmeni tavsiye edebilirim, ileride daha farkli problemlerle karsilastiginda mantikli analiz yapip ona gore davranayabilirsin, onun icin simdiden kendini duruma gore ayarlaman daha mantikli bence. Mesajim sordugun soruna cevap olmamis olabilir ama mantikli bir cerceveden yapmaya calistigin isin durumunu kisaca ozetlemis sayilabilir. Kolay Gelsin. Calismalarinda Basarilar. |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Elimdeki verileri biraz suzerek uyumluluk saglaman gereken baslica 150 cihazi asagida listeledim, bilgin olsun. Kod: Abbott Celldyn1800 Immage Abbott Celldyn3700 Medonik CA 620 Amax 400 Mega Amax Amelung Microtect 648 - Elektrofez AP 22 Speedy Miditron 2 Architect 8000 Miditron Junior Architect i 2000 Miditron M B.C. Axcess 2 Mini API B.C. IMMAGE Mini Vidas BC-3000 PLUS MODULAR 800+1600 Beckman Coulter Access Modular E170 Beckman Coulter ACT 5 Diff AL Modular P 800 Beckman Coulter ACT Diff MS 4 Hemogram Cihazı Beckman Coulter ACT Diff 2 MS 9 Hemogram Cihazı Beckman Coulter Apprise - elektrofez MTX II Immulite 2000 Abbott Aeroset Hitachi Modular E 170 Abbott Architect Hitachi Modular EE 170 Abbott Architect c 8000 Hitachi Modular P-800 Abbott Axsym HPLC A1C 2.2 Abbott Axsym(Mikrobiyoloji) Hycel Celly 70 Kansayım Abbott Axsym (Nükleer Tıp) ILAB 900 Abbott Celldyn1700 IL-ACL-ADVANCE ABX MICROS 60 Immulite One ABX Pentra 120 IRIS IQ 200 İdrar Analizörü ACS 180 Iris 500 Advia 1650 Iris 900 Advia Centaur Konelab 60i AIA 21 LIAISON AIO MDA II Cihazı Amax 190 Medica Easy Stat Amax 200 Beckman Coulter CX 9 Nova Stat Profile Plus/L Beckman Coulter Gen-S Olimpos AU 2700 Beckman Coulter HMX Olimpus AU 400 Beckman Coulter Immage Olimpus AU 600 Beckman Coulter LH 750 Olimpus AU 640 Beckman Coulter MAXM Bt 3000 Rapidlab 860 Chiron 865 (Rapidlab) Ride xScreen Alerji Clinitek 50 Roche Avl Compact 2 Clinitek 500 Strip Roche Avl Omni 4 Cobas Core II Roche Avl Omni 6 Cobas Integra 400 Rubis 18 (Hem.Lab.Kan Sayım) Cobas Integra 800 S.R. Screener 100(Sedim) Combi Scan 500 SEDIMATIC 100 Compact x OMNİ C Beckman Coulter STKS OMNİ S Beckman Coulter Synchron LX 20 Osiris Beckman Synchron CX7 P.H.Diyognostics(Hemogram Cihazı) Becton Dickinson Epicenter PARAGON Becton Dickinson Sceptor Phoresis Extended Becton Dickinson Sedi. Precision X (Şeker Ölçüm Cihazı) Bekman coulter GEN S SYSTEM 2 PVT Serum Ayırma Cihazı(Abbott) Best 2000 Rapidlab 248 Sedim (Sire Test 1) Dade Behring BCS Stago Compact Dade Behring BCT Stago ST Art Elecsys 2010 Triagemeter Electalab Sedim Trimbolyser Compact XR Epicenter Triturus ERILINE AR Unicap 100 Eriline Sedim Urisys 2400 Etilab - Biomaster Uritec 720 Etimax 3000 Vacuette Sedim FUTURA Vesmatic 30 Genius S(Hemagram) Vidas Comm. Dade Behring BFA Sysmex KX-21N Stago Sta Compact Dade Behring BN 100 Nefelometre SYNTHESIS 45-SPI 1700-13BG 1700 Dade Behring BN II Sysmex CA 500 Dade Behring BN Prospec Dade Behring Dimension RXL Sysmex SE-9000 Dade Behring Prospec Sysmex SF3000 Dade Behring Viva Sysmex UF 100 Diesse Ves Matic 30 Sysmex XT 2000I Drew Danom Excell 22 Tecan Minilyser Elecsys 1010 Tecan Miniswift |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |