![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
Arkadaşlar s40 telefonlar için hazırlanmış java Microcalc programını telefona yükledim. Bu program excel'in çok basitleştirilmiş hali. Bunda tarih ve saat girilebiliyor. Sizden isteğim bu java programda saat yazarak nasıl hesap yapabilirim? Örneğin; tarih girmek için =#02/03/2007# olarak yazdığımda 2/3/2007 olarak görüyor. Fakat saat için nasıl yazmam gerektiğini bulamadım. Saatte hesap yapmam gerekiyor da.. Saati 15:04:38 gibi görebilmek için ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok çooook memnun olurum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| süzme işleminde yardım yardım yardım | millis | Visual Basic | 0 | 13/03/2007 16:02 |
| Windows programında kullanıcı adı-şifre tekniği | Illuminati | Visual Basic | 3 | 31/10/2006 14:18 |
| Uzaktan erişim programında sorun... | Grishnak | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 05/02/2006 17:33 |
| Acun Firarda Programında Çalan Slow Müzik | TooBy | Kültür ve Sanat | 8 | 10/01/2005 11:28 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |