![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004
|
selam, arkadaşlar String'i gün/ay/yıl formatında Date objesine çevirecek kod parçacığını yollarsanız sevinirim. Örnek : 02/12/2007 formatında olacak. sevgi,saygı
__________________ Peace and obscurity in mind, I chose this happy hermit's part, With you, enchanting, ever kind, With you, bright beacon of my heart! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2005
| http://ahmedkilic.blogspot.com/index.html buraya da bir bak. simple date format ile ilgili bir ornek var orada da. |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
çok saolun aşağıdaki kodu yazdım fakat sorunumu çözemedim.Testi çalıştırdığım zaman malasef şu formatta date döndürüyor : Date : "Mon Dec 12 00:00:00 EET 7" bana "12/12/2007" şeklinde döndürmesi gerekiyor ![]() public static Date convertStringToDate(String date, String time) { Date d = null; if (date != null && !date.trim().equals("")) { try { if (time == null || time.trim().equals("")) d = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy").parse(date); else d = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy HH:mm").parse(date+ " " + time); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } }
__________________ Peace and obscurity in mind, I chose this happy hermit's part, With you, enchanting, ever kind, With you, bright beacon of my heart! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Matafleur Üyelik Tarihi: 02/2003
|
verdigim ornek ile String --> Date cevrimi yapilir, Date in formatini degistiremezsin hic bir zaman. sana su ornekleri tavsiye ediyorum: String --> Date islemi http://www.exampledepot.com/egs/java...ParseDate.html Date --> Formatted String http://www.exampledepot.com/egs/java...ormatDate.html sanirim bu orneklerden sonra hersey daha acik olacaktir senin icin.. sevgi, saygi.. _DD_
__________________ if u wanna fuck with the eagles u've gotta learn 2 fly |
| | |
| | #6 (permalink) |
| çok teşekür ederim örnekleri inceledim. Ben illaki saat'ten kurtulmak zorundayım çünkü otomatik bir hql generator yazıyorum.Test ettim HQL (Hibernate Query Language)'de date'i saatli verince parse edemiyo alet. Bir yolunu bulup saatten kurtulup hql'in istediği formata sokmak zorundayım. Yardımlarınız için tekrar teşekürler.sevgi,saygı
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |